Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası
Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneşli Okyanus Kolejleri’nde Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Okyanus Kolejleri Güneşli Şubesi 4. ve 5. Sınıflar arasında yapılan final maçında 5/A sınfı 4/A sınıfını 2-0'lık setlerle yenerek şampiyonluğa adını yazdırdı. 4/A sınıfı ise 2. olarak turnuvayı bitirdi.

4. ve 5. Sınıf Kız Voleybol Takımları ise 28 Aralık 2011 tarihinde karşılaştı.Yapılan müsabakada 3 set sonucunda, 3-0'lık skorla 5/A sınıfı 4/A sınıfını yenerek Şampiyonluğa adını yazdırdı.

Voleybol Turnuvası, Kızlar Kategorisi, 6 ve 7. Sınıflar arasında oynanan müsabakalar kıran kırana geçen mücadelelere sahne oldu.Centilmenlik ve dostlukla geçen maçlar sonunda 7/A sınıfı 2-0'lık skor ile Şampiyon oldu.

Güneşli Okyanus Koleji sınıflar arası Voleybol Turnuvası Erkekler Kategorisinde 6. ve 7. Sınıflar arasında oynanan müsabakalar centilmenlik ve dostluk havası içerisinde geçti.Çekişmeli anlara sahne olan maçta 7/A sınıfı 2-0'lık skoru ile Şampiyonluğa adını yazdırdı.

Avcılar Okyanus Koleji'nde ise çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda 8/C ve 7/D Sınıfları Finale kaldı.Finalde 8/C sınıfı 1. oldu. 6 Ocak 2011 Cuma günü yapılan törende öğrencilerin ödülleri verildi.

Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsü'nde de düzenlenen Voleybol Turnuvası sonuçlandı.Karşılaşmalar sonunda 8/E sınıfı Şampiyon oldu. 8/A sınıfı 2. ve 8/D sınıfı da 3. olarak turnuvayı tamamladılar.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde ise 05 Aralık 2011 Pazartesi günü başlayan Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası 28 Aralık 2011 Çarşamba günü sona erdi.

6.Sınıflarda 6/C Sınıfı, 7.Sınıflarda 7/A Sınıfı, 8.Sınıflarda 8/D Sınıfı, 9. Sınıflarda 9/C Sınıfı, 10. Sınıflarda 10/A Sınıfı ve 11. Sınıflarda 11 Fen A Sınıfı Şampiyon Oldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
16 Ocak 2012, Pazartesi 10:42
Okunma
:
4.538 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları