Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Rehberlik Birimi Tarafından Anne-Baba Atölyesi Etkinliği Yapıldı
Rehberlik Birimi Tarafından Anne-Baba Atölyesi Etkinliği Yapıldı Rehberlik Birimi Tarafından Anne-Baba Atölyesi Etkinliği Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul Rehber Öğretmenleri tarafından 28.10.2017 Cumartesi Günü Anne-Baba Atölyesi etkinliği yapıldı.

Okyanus Kolejleri İlkokul Kademesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi tarafından yürütülen "Anne Baba Atölyesi" programları başladı.

 İlkokul 1.2.ve 3. sınıf velilerinden oluşan gruplarla, okul psikologlarımız Hayal ÇEÇEN, Özkan TOPSAKAL ve Pelin KIVILCIM liderliğinde yürütülen çalışma her ay bir atölye olarak gerçekleştirilecek.

Velilerden oluşan gruplarla yürütülen çalışmanın ilk ayağını Bahçeşehir Okyanus Kolejinde "Aile İçi İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri" konulu atölye çalışması ile başladı. Atölye iki oturumda gerçekleştirildi. İlk oturumda interaktif sunumlar yapılırken, ikinci oturumda veliler ile yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Veliler atölye çalışması sonunda memnuniyetlerini dile getirip keyifle ve farkındalık kazandıklarını belirterek okulumuzdan ayrıldılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Hayal ÇEÇEN,Özkan TOPSAKAL,Pelin KIVILCIM
Tarih
:
30 Ekim 2017, Pazartesi 11:35
Okunma
:
1.412 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları