Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Prof.Dr. Ümit Davaslıgil'den Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokuluna Ziyaret
Prof.Dr. Ümit Davaslıgil'den Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokuluna Ziyaret Prof.Dr. Ümit Davaslıgil'den Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokuluna Ziyaret
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Prof. Dr. Ümit Davaslıgil, 7 Kasım 2016 tarihinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu Öğretmenlerine hizmet içi eğitim verdi.

Pr. Dr. Ümit Davaslıgil: “İnsanlık tarihine geçmiş insanlar, ne geçmişe takılıp kalmış, ne de günü kurtarmaya çalışmıştır. Bu insanlar geleceği inşa etmişlerdir. Sizlerin de amacı geleceğe yön veren insanlar yetiştirmektir.”  diyerek eğitime başlamıştır.

İşte bağlamda ocak ayının ilk haftasında düzenlenecek olan “7.Geleneksel Bireysel Projeler” için öğrencilerimizin farklı bakış açılarını yakalayabilmeleri adına, Pr. Dr. Ümit Davaslıgil tarafından öğretmenlerimize “Geleceğe Yönelik Sorun Çözme” tekniği uygulamalı olarak öğretildi.

Geleceğe Yönelik Sorun Çözme tekniği sayesinde öğrencilerimiz, sadece günümüzde var olan sorunlara değil, gelecekte oluşması muhtemel sorunlara da çözüm üretmeye çalışacaklar. Bu sayede öğrencilerimiz planlama, yaratılıcık, ileri görüşlülük, duyarlılık, ekip çalışması, bağlantılar kurma, teori oluşturma vb. birçok alanda kendilerini geliştirmiş olacaklar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sümeyye Kenger
Tarih
:
12 Kasım 2016, Cumartesi 11:20
Okunma
:
1.812 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları