Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Pazartürk'te, "Dünya Su Günü" Etkinliği
Pazartürk'te, "Dünya Su Günü" Etkinliği Pazartürk'te, "Dünya Su Günü" Etkinliği
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle hazırladıkları tişörtleri giyip Pazartürk'e giderek, suyla ilgili bilgileri içeren kendi yaptıkları broşürleri halka dağıttılar.

22 Mart Dünya Su Günü kutlamaları çerçevesinde Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 4. Sınıf öğrencileri, uzun süredir hazırlığını sürdürdükleri anlamlı bir etkinlik yaptılar.

26 Mart 2013 Salı günü öğretmenleri ile birlikte Bahçeşehir Pazartürk'e giden öğrenciler, suyun önemine dikkat çekmek için kendi hazırladıkları broşürleri halka dağıttılar.

Öğrencilerin yaptıkları balıkların üzerine "Suyumuza Sahip Çıkalım" temalı slogan yazmaları ve daha sonra oluşturulan pano ile başlayan süreç, bir sonraki aşamada öğrencilerin her birinin kendisi için tişört hazırlaması ile devam etti.

Tişörtlerine su ve doğa temalı resimler çizerek, sloganlarını yazan öğrenciler, sonraki aşamada ise suyu neden korumamız gerektiği, suyu kirleten etkenler, suyu nasıl, nerede ve ne kadar kullandığımız gibi konuları içeren bilgilendirme broşürleri hazırladılar.

Sürecin sonunda da tişörtlerini giyerek el emeği broşürlerini, 26 Mart 2013 Salı günü Bahçeşehir Pazartürk'e çıkıp halka dağıttılar.

Çevreci öğrenciler, suyumuzu dikkatli kullanmamız konusunda seslerini duyurdular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
28 Mart 2013, Perşembe 14:46
Okunma
:
2.853 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
yıldız parlak / 29 Mart 2013, Cuma 09:34
ellerinize sağlık çocuklar :)
erdem üzam / 30 Mart 2013, Cumartesi 13:51
Bu güzel etkinlik için öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları