Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Oyuncak Atölyesi'nin Minik Tasarımcıları
Oyuncak Atölyesi'nin Minik Tasarımcıları Oyuncak Atölyesi'nin Minik Tasarımcıları
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Koleji 2. ve 3. Sınıf öğrencileri ile Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri, Cafer Ağa Medresesi'nde yer alan Oyuncak Atölyesi'ne giderek, kendi oyuncaklarını tasarlamanın keyfini yaşadılar.

Okyanuslu öğrencilerin tarihi doku içinde sanat yolculuğu...

Beylikdüzü Okyanus Koleji 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, 14 Mayıs 2013 Salı günü Eyüp Belediyesi Cafer Ağa Medresesi'nde yer alan Oyuncak Atölyesi'ne gittiler.

Heyecanla işe koyulan minik sanatçılar, kendilerine verilen ahşap oyuncakları büyük bir hevesle boyadılar.

Renk uyumu ile güzel desenler oluşturan öğrenciler, hayal güçlerini kullanarak kendi oyuncaklarını tasarlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Öğrenciler, gezi sonunda da görevliler tarafından verilen topaçlarla ve kendi yaptıkları oyuncaklarla oynamanın tadına doyamadılar.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri de 21 Mayıs 2013 Salı günü Eyüp Oyuncak Atölyesi'ne düzenlenen gezide oyuncak yapmanın ne kadar keyifli olduğunu öğrendiler.

Öğrenciler, kendilerine verilen araba, beşik, masa, sandalye gibi ahşap malzemeleri kullanarak oyuncakları kendi zevklerine göre yeni baştan tasarladılar. Yaptıkları bu tasarımlarla rengarenk oyuncak dünyasına "Merhaba" diyen 3. Sınıf öğrencileri, okullarına mutlulukla döndüler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
27 Mayıs 2013, Pazartesi 12:11
Okunma
:
2.489 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları