Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'ta Pasta Tasarım Etkinliği
Okyanus'ta Pasta Tasarım Etkinliği Okyanus'ta Pasta Tasarım Etkinliği
  • Paylaş
Bahçeşehir ve Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde düzenlenen "Pasta Tasarım Etkinliği"ne katılan öğrenci ve veliler, birbirinden güzel pastalar yaparak hünerlerini sergilediler.

Okyanus Kolejleri'nde öğrenci ve velilerin hem ortak bir çalışma yaptığı, hem de birlikte keyifli vakit geçirdiği etkinliklere devam ediliyor...

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 12 Ocak 2013 Cumartesi günü İlkokul Kademesi öğrenci ve velileri ile "Pasta Tasarım Etkinliği" gerçekleştirildi. 

Öğrenci ve velilerin birlikte tasarladığı pastalar; tasarım, katılım, paylaşım, malzeme kalitesi ve hijyen alanlarında yarıştı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji yemekhanesinde gerçekleştirilen etkinlikte değerlendirme ise Usta Aşçı Rafet İnce tarafından yapıldı.

Oldukça keyifli ve heyecanlı geçen etkinlikte Aşçı Rafet İnce, birbirinden güzel pastalar arasında dereceye giren En Güzel Pasta, En Güzel Modern Pasta, En Güzel Meyveli Pasta ve En Güzel Şeker Hamurlu Pasta'yı seçmekte oldukça zorlandı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de 19 Ocak 2013 Cumartesi günü "Pasta Tasarım Yarışması" düzenlendi. İlkokul Kademesi öğrenci ve velilerinin katılımı ile gerçekleşen yarışma birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Ünlü Aşçı Rafet İnce'nin katılımı ile gercekleştirilen Pasta Tasarım Yarışması'nda öğrenci ve veliler hünerlerini sergileyerek en güzel pastayı yapmak için yarıştılar.

Pastaları tek tek tadarak değerlendiren ünlü aşçı Rafet İnce, ilk 3'e giren pastaları seçti.

Yarışmada; 3-C Sınıfı'ndan Efe Gül 1., 4-D Sınıfı'ndan Ceren Kamer 2., 3-B Sınıfı'ndan Nehir Dönmez de3. oldu.

Yarışma sonunda öğrenci ve velilere katılımlarından dolayı teşekkür plaketi verilirken, Beylikdüzü Okyanus Koleji Müdürü Mesut Mugan tarafından ünlü aşçı Rafet İnce'ye hediye takdim edildi.

Bu eğlenceli etkinliğe katılan tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Ocak 2013, Salı 12:36
Okunma
:
3.487 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları