Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'ta İlköğretim Haftası Kutlaması
Okyanus'ta İlköğretim Haftası Kutlaması Okyanus'ta İlköğretim Haftası Kutlaması
  • Paylaş
Bahçeşehir ve Avcılar Okyanus Koleji'nde İlköğretim Haftası nedeniyle okulun ilk günü düzenlenen etkinlik; şarkı, şiir ve danslarla öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

İlköğretim; okumanın, anlamanın, görmenin ve görebildiğinden anlam çıkarmanın, ders almanın, düşünmenin, zekayı terbiye etmenin yani kültürün temellerinin atıldığı yerdir. Atatürk'ün dediği gibi, Türkiye Cumhuriyeti'nin temelidir. Çağdaş uygarlık yolunda en büyük engelimiz olan cahilliğin yok edildiği, ortadan kaldırıldığı yer ilköğretim kurumlarıdır.

Geleceğin güvencesi, barış dünyasının çiçekleri, hepimizin gururu olan öğrencilerin sevinç ve övünç günleri olan İlköğretim Haftası, Okyanus Kolejleri'nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 16 Eylül 2013 Pazartesi günü iç avluda gerçekleşen kutlama programı, İlkokul Müdür Yardımcısı Taner Bulut'un konuşmasıyla başladı.

2- F Sınıfı'ndan Dila Sude Yüksel ve 3-A Sınıfı'ndan Bilge Su Arancı'nın okuduğu şiirlerle devam eden etkinliğe, 1. Sınıf miniklerinden oluşan koro da Müzik Öğretmeni Melike Aysın eşliğinde söyledikleri şarkılarla renk kattı.

İlköğretim kademesinden bu yıl mezun olacak olan öğrencimiz Senanur Koç, başarılı bir eğitim hayatının olması temennisiyle, eğitim-öğretime yeni başlayan Elif Erbay'a tüm 1. Sınıf öğrencileri için çiçek hediye etti.

Törenin sonunda Mickey Mouse maskotuyla dans eden öğrenciler, keyifli dakikalar geçirdiler.

Avcılar Okyanus Koleji'nde de öğrenciler, "İlköğretim Haftası"nı coşkuyla kutladılar. 16 Eylül 2013 Pazartesi günü Konferans Salonu'nda gerçekleşen program, İlkokul Müdür Yardımcısı Gökhan Turan'ın konuşmasıyla başladı. Programda mini mini 1'ler, söyledikleri güzel şarkılarla arkadaşlarını neşelendirdiler.

3. Sınıf öğrencileri ise günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarıyla arkadaşlarına "İlköğretim Haftası"nın anlamını aşıladılar. 4. Sınıf öğrencileri okudukları şiirlerle, 2. Sınıf öğrencileri de hazırladıkları pankartlarla gösteriye renk kattılar.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
20 Eylül 2013, Cuma 08:25
Okunma
:
4.284 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları