Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Koleji'nde "Sınavlara Bakış Açısı Ve Test Teknikleri" Sunumu
Okyanus Koleji'nde "Sınavlara Bakış Açısı Ve Test Teknikleri" Sunumu Okyanus Koleji'nde "Sınavlara Bakış Açısı Ve Test Teknikleri" Sunumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi tarafından 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik "Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri" sunumu gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde uygulanan “Sınavlara Bakış Açısı Ölçeği” sonrasında öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek, sınavlara bakış açılarını olumlu yönde geliştirmek amacıyla 17 Aralık 2015 Perşembe günü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi tarafından 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik "Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri" sunumu gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji psikologları Hayal Çeçen, Sevgi Kaya ve Pelin Kıvılcım tarafından verilen seminerde, öğrencilerde sınav kaygısı oluşturacak sebepler, kaygı ile başa çıkabilme yolları, olumlu düşünce geliştirebilme teknikleri, doğru nefes alma ve gevşeme egzersizleri, öğrenme yöntemleri, yorum yapabilme kabiliyeti konularında bilgiler verildi.

Öğrencilerin katılımıyla interaktif şekilde gerçekleştirilen seminerlerde, öğrencilerin okul yaşamlarında her dönem kullanabilecekleri bilgilerle, sınav öncesi ve sınav sırasında kullanabilecekleri pratik yöntemler de anlatıldı.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sevgi Kaya,Hayal Çeçen,Pelin Kıvılcım
Tarih
:
23 Aralık 2015, Çarşamba 21:26
Okunma
:
1.793 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları