Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Öğrencilerden Süper Performans
Öğrencilerden Süper Performans Öğrencilerden Süper Performans
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Beylikdüzü ve Güneşli Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersinde performans ödevi olarak yaptıkları İskelet Modeli çalışmalarını okulda sergilediler.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilere, bilgi ve becerilerini ortaya koydukları ve yaparak öğrendikleri performans ödevleri veriliyor...

Beylikdüzü Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersinde performans ödevi olan İskelet Modeli yaptılar. 29 Kasım 2012 Perşembe günü okulda tüm öğrencilere sergilenen İskelet Modeli çalışması büyük ilgi gördü.

Güneşli Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri de, 12 Aralık 2012 Çarşamba günü Fen ve Teknoloji Dersi kapsamında yaptıkları insan iskeletin bölümleri, görevleri, iskelet sağlığı ile ilgili araştırma ve iskelet modeli konulu performans ödevlerini panoda sergilediler.

Öğrenciler bu ödevi yaparak iskelet sistemini eğlenceli bir şekilde öğrendiler. Aynı zamanda çalışmalarını küçük sınıflardaki arkadaşlarına da göstererek, onların da iskelet sisteminin kısımlarını öğrenmesine katkı sağladılar.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
05 Aralık 2012, Çarşamba 10:03
Okunma
:
7.688 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları