Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Duyarlılık
Duyarlılık Duyarlılık
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji öğrencileri, duyarlılıklarını afiş projeleriyle gösterdi.

Bahçeşehir Okyanus Kolej’inde, değerler eğitimi çerçevesinde, “İnsanlığa ve Çevreye Duyarlı Olmayı, Herkesle Paylaşıyorum” konulu bir proje başlatıldı.

Projede konuyla ilgili 4. ve 5. sınıflar arasında bir afiş yarışması düzenlendi. Katılımın yüksek olduğu yarışmaya, öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Hazırlanan afişler, Bahçeşehir Kampüsü iç avlusunda, isimsiz ancak numaralı olarak sergileniyor. Afişlerin arasında bir de oy sandığı bulunmakta. Bir hafta boyunca sergilen afişlerin arasından, öğrencilerin kullandıkları oylarla afiş yarışmasının 1. belirlenecek.

Bunun yanı sıra 10 Mayıs 2011 Salı Günü, 7.sınıf öğrencileri, “İnsanlığa ve Çevreye Duyarlı Olmayı, Küçüklerimle Paylaşıyorum” temalı yazdıkları mektupları, 4. Sınıf öğrencilerine vererek, bu konuyla ilgili hissettiklerini onlarla paylaştılar.

Projenin amacı; ergenlik dönemindeki öğrenciler ile ön ergenlikteki öğrencilerin, kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek, kendi kullandıkları oylar ile afiş yarışmasındaki 1. yi belirleyerek, kendi fikirlerinin önemli olduğunu ve onların fikirlerine değer verildiğini onlara hissettirmek ve her şeyin temelinde yatan 'Duyarlılık' konusuyla ilgilenmelerini sağlamaktı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Mayıs 2011, Çarşamba 15:27
Okunma
:
3.161 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları