Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 2-D Sınıfı “Jungle İstanbul” Gezisinde
Bahçeşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 2-D Sınıfı “Jungle İstanbul” Gezisinde Bahçeşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 2-D Sınıfı “Jungle İstanbul” Gezisinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri “Jungle İstanbul” u ziyaret ettiler.

Öğrenciler Vialand Alışveriş Merkezi' nde bulunan Jungle İstanbul'u ziyaret ederek 100 türden toplam 400 tane canlıyla tanışma fırsatı buldu. Bu canlı türlerinden bazıları; eklembacaklılar, sürüngenler, balıklar, kuşlar ve memelilerdir. Bunlardan bazılarının nesli tükenmek üzeredir.

Farklı tür ve yapıdaki birçok canlı ile tanışan öğrencilerimiz hem hayvanların yapısal farklılıklarını inceledi hem de onlar hakkında ilginç bilgiler edindi. Gezi süresince bize eşlik eden rehberimiz birbirinden kıymetli bilgileri öğrencilerimiz ile paylaştı. UV (mor ötesi) ışık altında parlak bir cam göbeği-yeşil gibi göründüğünü öğrencilere canlı olarak göstererek öğrencilerimizi şaşırttı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sümeyye Kenger
Tarih
:
01 Mart 2017, Çarşamba 16:26
Okunma
:
1.657 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları