Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Üstün Zekalılar 4-E Ve 4-F Sınıfları 'Eğlenceli Matematik’ Etkinliğinde
Bahçeşehir Üstün Zekalılar 4-E Ve 4-F Sınıfları 'Eğlenceli Matematik’ Etkinliğinde Bahçeşehir Üstün Zekalılar 4-E Ve 4-F Sınıfları 'Eğlenceli Matematik’ Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 4-E ve 4-F sınıfı öğrencileri 3 Ocak tarihinde Matematik dersi kapsamında işlenen bütün konuları tekrar etmek amacıyla ‘Eğlenceli Matematik’ etkinliği yaptı.

Öğrenciler üç gruba ayrıldı. Verilen fon kartonlara yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak arkadaşlarının eğlenerek öğrenebilecekleri ve pratik yapabilecekleri birer eğlenceli Matematik oyunu tasarlamaları istendi.

Öğrenciler bu etkinlikle grupla çalışma, işbirlikli öğrenme, kendini ifade etme, yaratıcılığını diğer alanlarda kullanma gibi birçok beceriyi kullanmış oldular. Oyunlar tamamlandıktan sonra diğer öğrenciler tarafından oynandı ve hep birlikte eğlenerek beyin jimnastiği yaptılar.

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Emine Gezer,Elif Uysal
Tarih
:
18 Ocak 2017, Çarşamba 17:30
Okunma
:
2.043 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları