Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 'İstasyon' Etkinliğinde
Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 'İstasyon' Etkinliğinde Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 'İstasyon' Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrenciler 'Hayvanları Koruma Günü' Etkinliği Yaptı

Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler  İlkokulu 4/E ve 4/F sınıfı öğrencileri ‘istasyon’ etkinliği yaptı.

Bahçeşehir  Okyanus Koleji  Üstün Zekalılar ve Yetenekliler  İlkokulu 4/E VE 4/F sınıfı Sosyal Bilgiler dersi kapsamında 4 Ekim Salı günü ‘Hayvanları Koruma Günü’ etkinliği yaptı.

Bahçeşehir  Okyanus Koleji  Üstün Zekalılar ve Yetenekliler  İlkokulu 4/E ve 4/F sınıfı öğrencileri sınıfta; şiir, resim ve afiş istasyonları oluşturdu. Öğrenciler her istasyonda 10’ar dakika beyin fırtınası tekniği ile yaratıcı fikirler ürettiler, bu etkinlikle öğrencilerimiz hayvanları korumanın önemini ve gerekliliğini kavramış oldular.

Bununla birlikte grupla çalışma, kendini ifade etme, sunum yapma, topluluk karşısında konuşma gibi becerilerini geliştirdiler.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Emine Gezer,Elif Uysal
Tarih
:
10 Ekim 2016, Pazartesi 15:42
Okunma
:
1.568 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları