Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar İlkokulu 2/D Sınıfı Öğrencileri Bahçede Bilim Dersinde
Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar İlkokulu 2/D Sınıfı Öğrencileri Bahçede Bilim Dersinde Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar İlkokulu 2/D Sınıfı Öğrencileri Bahçede Bilim Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler ilkokulu 2/D sınıfı öğrencileri deney dersinde ‘Bahçede Bilim’ etkinliği yaptılar.

Bilim ve doğa etkinlikleri, çocukların yaşadıkları çevreyi daha iyi anlamalarına yardımcı olduğu gibi analitik düşünme yeteneği, problem çözme ve sorunlarla başa çıkma becerilerini geliştiriyor. Aynı zamanda çocukların yaratıcılığını geliştirme konusunda da bilim ve doğa etkinlikleri önem taşıyor.

Öğrenciler ikişerli gruplara ayrılarak bir mercek yardımıyla doğayı incelediler. Bu sayede etrafımızdaki canlıları ve dokularını inceleme fırsatı buldular.

Öğrenci gözlemi sayesinde bitkinin zaman içersindeki değişimini görebildi.

Grup çalışması ile gözlem ürünlerini sergilediler.

Karıncadan kuş tüyüne, nar ağacından çam ağacına inceleme yapan 2/D öğrencileri gözlem yapmanın yanı sıra eğlenceli bir şekilde derse katılmış oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sümeyye Kenger
Tarih
:
07 Kasım 2016, Pazartesi 15:10
Okunma
:
1.844 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları