Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 3-E ve 3-F Sınıfları 'Galeri Yürüyüşü' Yöntemini Öğrendi
Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 3-E ve 3-F Sınıfları 'Galeri Yürüyüşü' Yöntemini Öğrendi Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 3-E ve 3-F Sınıfları 'Galeri Yürüyüşü' Yöntemini Öğrendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F sınıfı öğrencileri 7 Aralık tarihinde Türkçe dersi kapsamında cümleler konusu ile ilgili Galeri Yürüyüşü yöntemini kullandılar.

Bu yöntemde öğrencileri sınıfın çeşitli yerlerine asılmış çalışma kağıtlarının belirli bir kısmını oluşturuyor. Daha sonra ise başka bir öğrenci yarım bırakılmış kısımları tamamlıyor.

Türkçe dersinde, neden-sonuç, amaç-sonuç, farklı düşünmeye yönlendiren ifadeler, karşılaştırma, nesnel-öznel ifadeler ile ilgili çalışma kağıtları sınıfın belirli bölgelerine asıldı. Etkinliklerin bir kısmını bir öğrenci kalan kısmını ise diğer bir öğrenci tamamladı. Son olarak tamamlanan çalışmalar tüm sınıfça incelendi.

Bu sayede öğrenciler grup çalışması yaparak tam öğrenmeyi gerçekleştirmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Serdar Buzlukçu,Ekrem Tarık Babayiğit
Tarih
:
14 Aralık 2016, Çarşamba 11:20
Okunma
:
2.003 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları