Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 3-E ve 3-F Sınıfı Öğrencileri Smart Wall Çalışması Yaptı
Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 3-E ve 3-F Sınıfı Öğrencileri Smart Wall Çalışması Yaptı Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 3-E ve 3-F Sınıfı Öğrencileri Smart Wall Çalışması Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E ve 3-F sınıfı öğrencileri 28 Aralık tarihinde Fen Bilimleri dersi kapsamında Işık ve Ses konusu ile ilgili Smart Wall çalışması yaptılar.

Işık ve sesin hayatımızdaki yeri ve önemini ders kapsamında öğrenen öğrencilerimiz, bu bilgilerini kullanarak ışığın ve sesin olmadığı bir yaşamı hayal ettiler. "Eğer hayatımızda ışık ve ses olmasaydı?" başlığı altında gerek trajikomik, gerek esprili, gerekse üzücü olarak yaşanılabilecek durumları Smart Wall'da görsellerle ifade ettiler. Bu sayede ışık ve ses kavramlarının veya kaynaklarının gerçekten de hayati önem taşıdığını bir kez daha kavramış ve arkadaşlarına da anlatmış oldular.

Çalışma esnasında öğrencilerimizin yapmış olduğu görseller aslında geçmişten geleceğe bir köprü görevi üstlendi. Çağımız ile geçmiş dönem arasındaki farkları ve gelişmeleri de bir nevi yansıtmış oldular. Çalışma esnasında gayet eğlenceli zaman geçiren öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla bilgi paylaşmanın mutluluğunu yaşayarak etkinliği tamamlamış oldular.

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Serdar Buzlukçu,Ekrem Tarık Babayiğit
Tarih
:
30 Aralık 2016, Cuma 15:45
Okunma
:
1.972 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları