Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 3-E Sınıfı Nilüfer Sevde Karagöz’ün Projesini Hayata Geçirdiler
Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 3-E Sınıfı Nilüfer Sevde Karagöz’ün Projesini Hayata Geçirdiler Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 3-E Sınıfı Nilüfer Sevde Karagöz’ün Projesini Hayata Geçirdiler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri 3 Ocak tarihinde “7.Bir Fikrim Var” projesi kapsamında sınıf arkadaşları Nilüfer Sevde Karagöz’ün “Yarış-Kazan-Çevreyi Koru” adlı projesini hayata geçirdiler.

Bu yarışmada öğrenciler iki gruba ayrılarak okulun çevresindeki çöpleri topladılar. Amaç diğer gruptan daha fazla çöp toplayabilmekti. Yarışmayı kazanmak ve çevreyi korumak adına öğrenciler büyük bir özveri gösterdiler.

Yarışmanın sonunda öğrencilere “Sizce bu yarışmayı kim kazandı?” sorusu yöneltildi. Sınıfta oluşturulan tartışma ortamı neticesinde öğrenciler “Bu yarışma sonucunda kaybeden yok. Çevremizi temizleyerek doğayı koruma yolunda adım attık. Doğayı biz insanlar kirletti ve bu sorunu yine biz çözebiliriz.” düşüncesine ulaştılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Serdar Buzlukçu
Tarih
:
03 Ocak 2017, Salı 17:24
Okunma
:
1.693 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları