Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 2/D Sınıfı Öğrencileri Matematik Markette
Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 2/D Sınıfı Öğrencileri Matematik Markette Bahçeşehir Okyanus Üstün Zekalılar 2/D Sınıfı Öğrencileri Matematik Markette
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri grup matematik dersinde "PARALAR" konusuna giriş yaptı.

Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu Bahçeşehir şubesi 2/D sınıfı öğrencileri grup matematik dersinde "PARALAR" konusuna giriş yaptılar. Öğrenciler Zeka ve Akıl Oyunları laboratuarında bulunan Matematik Marketi ziyaret ederek eğlenceli bir etkinlik yaptı.

Etkinlik, öğrencilerin sanal alışveriş yapmalarına olanak sağladı. Daha önceden hazırlanan, geçerliliği olmayan kağıt ve madeni paralar öğrencilere dağıtıldı. Öğrenciler sırayla market görevlisi ve müşteri olarak marketteki ürünler üzerinden alışveriş yaptı. Öğrenciler aldıkları ürünler için tam ödemesi gereken para yerine en yakın onluğa yuvarlanmış hallerini verdiler ki, market görevlisi de bu esnada para üstü verme işlemini gerçekleştirebildi.

Etkinlik sayesinde öğrenciler  parayı kısıtlı zamanda da olsa günlük hayatlarında kullanmış ve eğlenmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Serdar Buzlukçu
Tarih
:
14 Aralık 2016, Çarşamba 11:22
Okunma
:
2.439 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları