Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Web Tasarımı Yetenek Kulübü "Adobe Photoshop Programı"nı Öğrendi
Bahçeşehir Okyanus Koleji Web Tasarımı Yetenek Kulübü "Adobe Photoshop Programı"nı Öğrendi Bahçeşehir Okyanus Koleji  Web Tasarımı Yetenek Kulübü "Adobe Photoshop Programı"nı Öğrendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 3. ve 4. Sınıf öğrencileri Web Tasarımı Yetenek Kulübü öğrencileri Adobe Photoshop programını öğreniyorlar.

Bahçeşehir  Okyanus Koleji  İlkokul  3 ve 4.sınıf  Web Tasarımı Yetenek Kulübü  öğrencileri Adobe Photoshop programını kullanarak görselin rengini değiştirmeyi öğrendiler.

Etkinlikte figürü "Quick Selection Tool" ile seçili hale getirip "Solid Color" seçeneği ile rengini değiştirmeyi öğrendiler. Öğrenciler öğrendikleri bu programı çalışmalarına yansıtmanın heyecanı ile keyifli bir ders işlediler.

Yetenek Merkezli Eğitim modeliyle eğitim yapan Okyanus Kolejleri'nde, kulüp dersleri öğrencilerin yeteneklerini geliştirmede büyük önem taşıyor. 


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Merve ENGİN
Tarih
:
16 Aralık 2015, Çarşamba 20:08
Okunma
:
1.682 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları