Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde Araştırma Basamaklarını Uyguladı

Öğrenciler, öncelikle Hayat Bilgisi dersinde araştırma basamaklarını öğrendi. Bu basamakları uygulamaya koyabilmeleri için 2 günlük bir çalışma planlandı. Bu çalışmada öğrenciler sınıf ortamında sunmak üzere istedikleri, ilgilerini çeken bir canlıya karar verdi. Sonrasında ise her bir öğrenci araştırma basamaklarını kullanarak, seçtiği canlı ile ilgili bilgiler topladı. En son aşamada ise öğrenciler tüm bilgilerini düzenleyerek sınıf ortamında sunumlarını yaptılar. Dinleyiciler ise sunulan canlı hakkında merak ettiklerini anlatıcıya sordu.

Bu çalışma ile öğrenciler araştırma basamaklarını uygulayarak, konunun kalıcılığını eğlenceli ve etkili bir şekilde arttırmış oldu.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Hilal ATLI
Tarih
:
14 Kasım 2018, Çarşamba 10:47
Okunma
:
857 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları