Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde İç Organlarımız Föyünü hazırladı.

Öğrenciler öncelikle iç organlarımızın isimleri, vücuttaki pozisyonları ve işleyişleri hakkında bilgilendirildi. Sonrasında ise her öğrenciye, organ resimlerini ve vücuttaki konumlarını ayrı ayrı içeren tüm görseller dağıtıldı.Görselleri alan öğrencilerimiz her organa ait konumu tek tek eşleştirip yapıştırarak isimlerini yazdı.

Son aşamada ise öğrenciler, iç organlarımızın vücuttaki konumlarını bir bütün halinde gösteren görselde, gerekli yerlere isimleri ve işlevlerini yazarak organlarımız konusunu pekiştirmiş oldu.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Hilal ATLI
Tarih
:
05 Ekim 2018, Cuma 13:23
Okunma
:
1.334 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Pınar Afet Yeşilgün / 05 Ekim 2018, Cuma 17:58
Süpersiniz
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları