Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2/D Sınıfı Öğrencileri 82. İli İnşa Etti
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2/D Sınıfı Öğrencileri 82. İli İnşa Etti Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2/D Sınıfı Öğrencileri 82. İli İnşa Etti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 2/D sınıfı öğrencileri yaratıcılıklarını sergileyen 82. ili inşa ettiler.

Hayat Bilgisi kapsamında işlenen Türkiye’nin coğrafi özellikleri konusunda öğrenciler ülkemizin coğrafi bölgelerini, iklim ve bitki örtüsünü, illerini, denizlerini, göllerini öğrendiler.

Bu bilgileri sınıf içi etkinliklerle pekiştirmenin yanı sıra sınıfın dışına da taşıyan 2/D öğrencileri yaratıcılıklarını kullanarak yeni bir il inşa ettiler. Okul bahçesinde bulunan kopmuş dalları kullanarak ağaçlandırma çalışmasıyla Karadeniz havasında bir yaşam merkezi oluşturdular. İlin bitki örtüsünden, o bölge de yetişen sebze ve meyvelere kadar düşünüp, şehir hayatını kolaylaştıracak birçok özellik eklediler. Göl içinde ada parçasından, denizaltı aracına, kayıklara kadar birçok etkinliğin bulunduğu şehrimize, merak edenleri bekleriz.

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sümeyye Kenger
Tarih
:
15 Kasım 2016, Salı 13:25
Okunma
:
1.959 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları