Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D Sınıfı Öğrencileri Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D Sınıfı Öğrencileri Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D Sınıfı Öğrencileri Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-D Sınıfı Öğrencileri, Trappex Oyununu Oynayarak Stratejik Düşünme Becerilerini Geliştirdi.

Trappex oynanması kolay olmasına rağmen, başından sonuna kadar strateji ve dikkat gerektiren bir zeka oyunudur.

Oyuna kendi renginizi seçerek kura ile başlayabilirsiniz.
Oyunda amaç ahşap duvar şeklindeki parçaları platforma yerleştirerek, kare oluşturmaktır.
Kare oluşturan kişiyi o kareye kendi rengindeki diski yerleştirerek karenin sahibi olur. Hamle sırası kendisinde olan kişi, bir kare yaptıktan sonra, tek bir hamleyle başka kareler oluşturabiliyorsa kare oluşturmaya devam eder. Kare oluşturma bittikten sonra normal hamlesini yapar ve sıra rakibe geçer. Oyun sonunda en fazla kareye sahip olan oyuncu oyunun galibi olur.

Trappex oyununun kazanımları; stratejik düşünme, mantık yürütme, görsel-mekansal algı, sosyal-duygusal gelişim ve dikkat- konsantrasyon gelişimini desteklemeye yöneliktir.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Hilal ATLI
Tarih
:
07 Haziran 2018, Perşembe 10:05
Okunma
:
1.106 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları