Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 1-E ve 1-F Sınıfları Doğayı Keşfediyor
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 1-E ve 1-F Sınıfları Doğayı Keşfediyor Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 1-E ve 1-F Sınıfları Doğayı Keşfediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E ve 1-F sınıfı öğrencileri Bahçeye çıkarak doğayı incelediler.

Bilim ve doğa etkinlikleri çocukların yaşayarak öğrenmelerini sağlıyor. Yaşayarak öğrenilen bilgiler daha kalıcı oluyor ve öğrenmeyi daha eğlenceli hale getiriyor.

Öğrenciler ikişerli ve üçerli gruplara ayrılarak, mercek yardımı ile doğayı incelediler. Bahçede yaşayan canlıları, bitkileri inceleme fırsatı buldular. Bitkilerin yapısını daha yakından incelediler. Daha sonra bahçede gördüklerinin resmini yaparak, görülenleri kalıcı hale getirdiler.

Karıncalar, solucanlar, salyangozlar, ağaç dalları, yapraklar ve reçine gördükleri ve incelediklerinin bir kısmı. Bu şekilde 1.Sınıflarımız eğlenceli bir ders işlemiş ve akılda kalıcı bilgiler edinmiş oldular. 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gülşah Tuna,Zeynep Kuvandykova
Tarih
:
09 Kasım 2016, Çarşamba 10:41
Okunma
:
1.397 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları