Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 4-F Sınıfı Vex Robotik Dersinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 4-F Sınıfı Vex Robotik Dersinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 4-F Sınıfı Vex Robotik Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 4-F Sınıfı Vex Robotik dersinde bilgisayar üzerinde bulunan uygulamayı kullanarak verilen görevlere ait kodlamaları keyif alarak yaptılar.

Öğrenciler bilgisayar üzerinde bulunan uygulamayı kullanarak verilen görevlere ait kodlamaları keyif alarak yaptılar.

Grupla çalışma fırsatı da bulan öğrencilerimiz kodlamalarını tamamladıktan sonra sırayla robot ve bilgisayar arasında bağlantı kurarak yaptıkları kodlamaları robota transfer ettiler. Robotu çalıştırma aşamasında heyecan duyan öğrencilerimiz, yaptıkları kodlamaların robot tarafından doğru olarak gerçekleştirilmesinin mutluluğunu da yaşamış oldular.

Bu sayede öğrencilerimizin, kodlama becerilerinin, görsel uzamsal düşünmelerinin ve mantıksal matematiksel düşünme becerilerinin gelişimine katkı sağlanmış oldu.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Serdar BUZLUKÇU
Tarih
:
01 Mart 2018, Perşembe 11:17
Okunma
:
1.115 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları