Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar Ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Yuvarlama Havuzu” Etkinliğinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar Ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Yuvarlama Havuzu” Etkinliğinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar Ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Yuvarlama Havuzu” Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. sınıf esnek öğrenme grubu 25 Ekim 2018 tarihinde matematik dersi kapsamında ‘Yuvarlama Havuzu‘ etkinliğini yaptı.

Sınıfın zeminine bir daire çizildi ve bu dairenin yuvarlama havuzu olduğu öğrencilere söylendi. Öğrencilerden bir tanesi seçildi ve yuvarlama havuzuna girdi. Önceden hazırlanmış olan sayı kartlarından bir tane çekerek onluğa ve yüzlüğe yuvarlaması istendi. Etrafındaki arkadaşları da öğrencinin cevabını kontrol etti. Öğrenci her doğru cevap için puan kazandı. Hatalı cevap verdiğinde ise sıra arkadaşına geçti. Bu şekilde oyun devam ettirildi.

Yapılan bu etkinlikle öğrencilerimiz sayıları onluğa ve yüzlüğe yuvarlama konusunu eğlenceli bir şekilde tekrar edip pekiştirmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Emine GEZER
Tarih
:
26 Ekim 2018, Cuma 17:16
Okunma
:
900 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları