Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar Ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Sayı Doğrusu” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar Ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Sayı Doğrusu” Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar Ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Sayı Doğrusu” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu öğrencileri Matematik dersi kapsamında “Sayı Doğrusu” etkinliği yaptılar.

3.sınıflar Esnek Öğrenme Grubu öğrencileri Matematik dersinde “Çıkarma İşlemi” konusunu işlediler. Çıkarma işlemini sayı doğrusunda göstermeyi öğrenen öğrenciler bu konuyu daha iyi anlamak ve pekiştirmek için “Sayı Doğrusu” etkinliği yaptılar. Bir A4 kağıdı üzerine sayı doğrusu çizerek istedikleri çıkarma işlemini renkli şöniller ile sayı doğrusu üzerinde gösterdiler. Böylece sayı doğrusu çizme ve çıkarma işlemini sayı doğrusu üzerinde gösterme konusunu eğlenerek öğrenmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gülşah TUNA
Tarih
:
28 Kasım 2018, Çarşamba 10:22
Okunma
:
966 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları