Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Romen Tombala” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Romen Tombala” Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Romen Tombala” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu öğrencileri Matematik dersi kapsamında “Romen Tombala” etkinliği yaptılar.

3.sınıflar Esnek Öğrenme Grubu öğrencileri Matematik dersinde “Doğal Sayılar” ünitesinde “Romen Rakamları” konusunu işlediler. Bu rakamların karıştırılmaması adına bir etkinlik planladık. Romen rakamlarından oluşan bir tombala yapıldı. Ders saati içinde her öğrenciye tombala kartı ve sayıları kapatmak için küçük kâğıtlar verildi. Öğretmen sırayla çektiği sayıyı söyledi, öğrenciler kartlarında bu sayıya karşılık gelen romen rakamının üzerini kapattı. Bütün rakamlarını kapatıp tamamlayan ilk kişi kazanmış oldu. Bu şekilde romen rakamlarını tekrar ederek hem öğrenme sağlandı hem de eğlenmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Gülşah Tuna
Tarih
:
01 Kasım 2018, Perşembe 08:33
Okunma
:
821 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları