Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Açılar Kapıda” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Açılar Kapıda” Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu “Açılar Kapıda” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Esnek Öğrenme Grubu öğrencileri Matematik dersi kapsamında “Açılar Kapıda” etkinliği yaptılar.

3.sınıflar Esnek Öğrenme Grubu öğrencileri Matematik dersinde “Açılar” konusunu işlediler. Açı çeşitlerini öğrendikten sonra bu açıların nasıl göründüğünü yaşayarak öğrenmek için bir etkinlik yaptılar. Öğrenciler kapının önünde yerde duran iletkiyi kullanarak kapıyı istenen derecede açarak açı oluşturdular. Oluşturdukları açının çeşidini söylediler ve özelliklerini anlattılar. Bu şekilde açılar konusunu eğlenerek öğrenmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
GülşahTUNA
Tarih
:
06 Aralık 2018, Perşembe 08:43
Okunma
:
914 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları