Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “O Gün Ne Oldu?” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “O Gün Ne Oldu?” Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “O Gün Ne Oldu?” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi kapsamında “O Gün Ne Oldu?” etkinliği yaptılar.

3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi “Özel Günler” konusu kapsamında “O Gün Ne Oldu?” etkinliği yaptılar. Önce karton üzerine bazı önemli tarihler yapıştırıldı. Daha önceden hazırlanmış olan milli bayram isimleri ve yaşanan olaylar karışık halde masanın üzerine koyuldu. Öğrenciler sırayla kalkıp seçtikleri kartta yazan bayramı uygun tarihin yanına ve yazan olayı uygun tarihin yanına yapıştırdı. Bu etkinlik ile hem milli bayramların hangi tarihlerde kutlandığını ve o günün bizim için neden önemli olduğunu tekrar etmiş oldular. Hem eğlendiler, hem de öğrendiler.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Gülşah TUNA
Tarih
:
14 Kasım 2018, Çarşamba 13:38
Okunma
:
1.207 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları