Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “Bayramlarımız” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “Bayramlarımız” Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı Öğrencileri “Bayramlarımız” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi kapsamında “Bayramlarımız” etkinliği yaptılar.

3-F sınıfı öğrencileri “Hayat Bilgisi” dersi “Özel Günler” konusu kapsamında “Bayramlarımız” etkinliği yaptılar. Önce kartonlar üzerine milli ve dini bayramlar başlığı yazıldı. Bir poşetin içine milli ve dini bayram isimleri koyuldu. Öğrenciler sırayla içinden bir bayram seçip, o bayramın milli bayram mı dini bayram mı olduğuna karar verdi. Uygun yere bayramı yapıştırdı. Bu şekilde 3-F sınıfı öğrencileri hem eğlenip hem de bayramlarımızın neler olduğunu hatırlamış oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Gülşah TUNA
Tarih
:
06 Kasım 2018, Salı 08:42
Okunma
:
1.140 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları