Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı “Hangimiz Daha Kuvvetli?” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı “Hangimiz Daha Kuvvetli?” Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji  Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F Sınıfı “Hangimiz Daha Kuvvetli?” Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-F sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersi kapsamında “Hangimiz Daha Kuvvetli?” etkinliği yaptılar.

3-F Sınıfı öğrencileri “Fen Bilimleri” dersinde “Hangimiz Daha Kuvvetli?” etkinliği yaptılar. Fen Bilimleri dersinde Kuvvet ve Hareket konusunda kuvvet ve hareket arasındaki ilişkiyi işleyen öğrenciler bunu konuyu yaşayarak öğrenmek için bir etkinlik planladılar. İkişerli olarak tahtaya çıkan ve bir masayı farklı yönlerden itmeye çalışan öğrenciler farklı sonuçlar ile karşılaştılar. İtme kuvveti uygulayan öğrencilerin bazısında masa bir yöne doğru hareket ederken bazılarında masa hiç hareket etmedi. Bu etkinliğin sonucunda öğrenciler zıt yönde, eşit şiddette uygulanan kuvvetin cisimleri hareket ettirmediğini ama farklı yönlerden, farklı şiddette kuvvet uygulandığında şiddeti yüksek olan kuvvetin cismi hareket ettirdiğini öğrendiler.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Gülşah TUNA
Tarih
:
24 Ekim 2018, Çarşamba 15:55
Okunma
:
800 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları