Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E Sınıfı ‘Eş Anlamlı Pullar’ Etkinliğinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E Sınıfı ‘Eş Anlamlı Pullar’ Etkinliğinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E Sınıfı ‘Eş Anlamlı Pullar’ Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E Sınıfı öğrencileri 1 Kasım Perşembe günü Türkçe dersi kapsamında ‘Eş Anlamlı Pullar’ etkinliğini yaptı.

Öğrencilere önceden hazırlanan eş anlamlı kelime pulları dağıtıldı. Öğrencilerin pulların iç yüzüne pulların üstündeki kelimelerin eş anlamlısını yazmaları istendi. Bütün öğrenciler eş anlamlı kelimeleri yazdıktan sonra arkadaşlarıyla paylaştı. Sonrasında hazırlanan balığın üzerine pullar yapıştırılarak ‘Eş Anlam Balığı’ oluşturuldu.

Yapılan etkinlikle öğrenciler ‘Eş Anlamlı Kelimeler’ konusunu tekrar etmiş oldular, farklı kelimeler ve eş anlamlılarını öğrendiler. Öğrenirken aynı zamanda da eğlendiler.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Emine GEZER
Tarih
:
06 Kasım 2018, Salı 13:20
Okunma
:
1.706 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları