Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı Zeka ve Akıl Oyunları Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E sınıfı öğrencileri akıl oyunları dersinde Conniption oyununu öğrendi.

2-E sınıfı öğrencileri zekâ ve akıl oyunları dersi kapsamında Conniption oyununu öğrendi. Öğrencilerin strateji geliştirme, görsel uzamsal ve ardıl düşünebilme becerilerini geliştiren Conniption oyununu öğrenciler keyifle oynadılar. Karşılıklı oynanan bu oyunla yenmenin de yenilmenin de doğal bir süreç olduğunu pekiştirdiler.

Oynayarak düşünmeyi öğreten zekâ ve akıl oyunları çalışmaları ayrıca ileriyi görme, sabır, rekabet, yenilgiyi hazmetme, merak dürtüsünü harekete geçirme, hızlı düşünme, çözüm üretme, karar verme gibi tutum ve becerilerin gelişmesine imkân tanımaktadır.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Emine GEZER
Tarih
:
11 Ocak 2018, Perşembe 15:05
Okunma
:
1.071 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları