Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı ‘Zamirler’ Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı ‘Zamirler’ Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı ‘Zamirler’ Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E sınıfı öğrencileri 6 Nisan Cuma günü ‘Zamirler’ konusunu eğlenceli bir etkinlikle pekiştirdiler.

Etkinlik için kartondan balıklar kesildi ve balıkların üzerine zamirlerle ilgili cümleler yazıldı. Bahçenin zemininde her bir zamir türü için birer havuz oluşturuldu. Balıklar bir torbaya konuldu, öğrenciler sırayla torbadan bir balık çekip cümleyi okuduktan sonra zamir olan kelimenin altı çizdi ve türüne göre yerdeki havuzlardan uygun olana attı. Etkinlik tamamlanınca balıkların doğru havuza atılıp atılmadığı öğrencilerle birlikte kontrol edildi ve yanlışlar düzeltildi.

Öğrenciler bu etkinlikte sırasını bekleme, verilen yönergeleri takip ederek sonuca ulaşma, işbirlikli öğrenme gibi becerilerini geliştirdiler ve eğlenceli bir şekilde öğrendiklerini tekrar etmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Emine GEZER
Tarih
:
09 Nisan 2018, Pazartesi 10:50
Okunma
:
1.094 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları