Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Rehberlik Birimi Öğretmenleri Anne-Baba Atölyesi Gerçekleştirdi
Bahçeşehir Okyanus Koleji Rehberlik Birimi Öğretmenleri Anne-Baba Atölyesi Gerçekleştirdi Bahçeşehir Okyanus Koleji Rehberlik Birimi Öğretmenleri Anne-Baba Atölyesi Gerçekleştirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Rehberlik Birimi Öğretmenleri tarafından Çocuklarda Kaygı Oluşumu ve Kaygıyı Anlamak’’ Konulu Anne – Baba Atölyesi Gerçekleştirildi.

Velilerden oluşan gruplarla yürütülen çalışmanın "Çocuklarda Kaygı Oluşumu ve Kaygıyı Anlamak" konulu atölye çalışması iki oturumla gerçekleştirildi. İlk oturumda interaktif sunumlar yapılırken, ikinci oturumda veliler ile yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirildi. Veliler atölye çalışması sonunda memnuniyetlerini dile getirip, farkındalık kazandıklarını belirterek okulumuzdan ayrıldılar.

Velilerden oluşan gruplarla yürütülen “Çocuklarda Kaygı Oluşumu ve Kaygıyı Anlamak” konulu atölye çalışması iki oturumda gerçekleştirildi. Birinci oturumda Kaygı Bozukluğu , Kaygıya Neden Olan Etmenler ve İlkokul Çağındaki Çocuklarda Karşılaşılabilen Kaygılar konuları eğitici videolarla destekli bir şekilde interaktif olarak yapıldıktan sonra; ikinci oturumda PDR Uzmanları Pelin Kıvılcım, Hayal Çeçen, Meltem Canbaz ve Özkan TOPSAKAL eşliğinde velilerimiz ile birlikte anne-baba olma deneyimleri paylaşılarak, yaratıcı drama etkinlikleri kaygı temalı oyunlarla gerçekleştirildi.

Verimli geçen atölye çalışması sonunda velilerimiz memnuniyetlerini dile getirerek farkındalık sağladılar ve katılım sertifikalarını aldılar.

 


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Hüseyin ÜNSAL
Fotoğraf
:
Özkan TOPSAKAL
Tarih
:
26 Şubat 2018, Pazartesi 13:32
Okunma
:
1.357 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları