Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Velilerine İlkokul Bilgilendirme Semineri
Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Velilerine İlkokul Bilgilendirme Semineri Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Velilerine İlkokul Bilgilendirme Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Grubu 6 yaş öğrenci velilerine yönelik İlköğretim kademesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bahçeşehir  Okyanus Koleji Okul Öncesi grubu 08 Aralık 2015 Salı günü 6 yaş öğrenci velilerine İlköğretim kademesi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Velilerimiz düzenlenen  kokteyl esnasında İlkokul öğretmenlerimiz ile birebir tanışma ve sohbet etme fırsatını buldular.

Kokteyl sonrasında konferans salonunda başlayan toplantıda, İlkokul Müdürü Neşe Arslan'ın açılış konuşmasının ardından 1.Sınıflar Bölüm Başkanı Serkan Şeker, İlkokul müfredatı ve ilkokula hazırlık seminerinin içeriği ile ilgili velilere bilgi verdi.

Daha sonra okul piskoloğumuz Pelin Kıvılcım, velilere öğrencilerin ilköğretime hazırlık süreçleri ile ilgili önemli bilgiler verirken, İngilizce Zümre Başkanı Betül Bahçe'de İngilizce sitemi hakkında velileri bilgilendirdi.

Okyanus Koleji olarak toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Nurhan Baldiş
Tarih
:
23 Aralık 2015, Çarşamba 22:35
Okunma
:
1.784 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları