Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji'nden Velilere "Başarının Anahtarı Dikkat ” Semineri
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nden Velilere "Başarının Anahtarı Dikkat ” Semineri Bahçeşehir Okyanus Koleji'nden Velilere "Başarının Anahtarı Dikkat ” Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Rehberlik Biriminin düzenlediği, Okul öncesi ve İlkokul velilerine yönelik "Başarının Anahtarı Dikkat ” semineri, Uzman Psikolog Dr. Halil İbrahim Erden’in katılımıyla gerçekleşti.

Bahçeşehir Okyanus Kolej Okul öncesi ve İlkokul velilerine yönelik "Başarının Anahtarı Dikkat ” semineri 30 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 18.00’de Uzman Psikolog Dr. Halil İbrahim Erden’in katılımıyla gerçekleşti.

Seminerde dikkat kavramı ve dikkatin önemi  hakkında bilgi veren Dr.Halil İbrahim Erden, dikkat türlerinin sosyal yaşantı ve akademik başarıya etkisinden bahsetti. Görsel, sayısal, işitsel, genel dikkat alanları ile ilgili bilgi verdi. Çocuğun gelişimi konusunda önemli kriterlerden biri olan dikkat ile ilgili, "dikkat dağınıklığı ve dikkat eksikliği" arasındaki farka değindi.

Ayrıca, yapılan "Benego Dikkat Testi" ile veliler, çocuklarının dikkati  hakkında ayrıntılı bilgi edinebiliyor. Benego Testi, öğrencinin dikkatinin ne düzeyde olduğunun belirlenmesi ve bu dikkate yönelik alanların geliştirilmesi için neler yapılabileceği konusunda bilgi sağlıyor.

Seminer bitiminde ise velilere katılım sertifikaları verildi.

 


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sevgi KAYA,Hayal ÇEÇEN,Pelin KIVILCIM
Tarih
:
04 Aralık 2015, Cuma 14:49
Okunma
:
1.073 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları