Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 4.Sınıflar'ın Proje Sergisi
Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 4.Sınıflar'ın Proje Sergisi Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde 4.Sınıflar'ın Proje Sergisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, yıl sonu proje ödevlerini okulda sergilediler.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nın sonuna yaklaşılırken, Okyanus Koleji öğrencileri yıl sonu proje ödevlerini sergiliyorlar...

Bahçeşehir Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, 23 Mayıs 2014 Cuma günü hazırlamış oldukları yıl sonu projelerini okulda sergilediler.

Her Ders İçin Farklı Projeler

Matematik proje ödev konusu "Geometrik cisimlerden üç boyutlu bir ulaşım aracı tasarımı", Fen ve Teknoloji proje ödev konusu ise "Dünyamızın katmanları modeli" idi.

Türkçe proje ödevi olarak, "Türkiye konulu şiir defteri oluşturup, bu şiirlerin ülkemizin hangi özelliklerini anlattığı"nı belirten bir çalışma yapan öğrenciler, Sosyal Bilgiler proje ödevi olarak da "Bir ülkenin ekonomik, kültürel ve sosyal yönlerini tanıtma" çalışması yaptılar.

İngilizce Dersi proje ödevi "Bir meslek ile ilgili poster hazırlama", Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi proje ödevi ise "Kuran’ı Kerim’in iç düzenini fotoğraflayarak afiş hazırlama" çalışması idi.

Büyük Beğeni Topladı

Büyük ilgi gören proje sunumunda öğrencilerin seçmiş oldukları derslerden hazırladıkları birbirinden güzel projeler veliler tarafından büyük beğeni topladı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, projelerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz; Şerife Dikmen, İkbale Dönmez, Özlem Kültür İnce, Hayriye Yılmaz, Vijdan Yıldırım, Ebru Özkurt, Seray Ölçer, Filiz Metin Maden, Süleymen Özkan, Ayşenur Uslu ve Ayşe Mine Canseven'e teşekkür ederiz.  


Haber
:
Canan AKSOY
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Mayıs 2014, Pazartesi 11:20
Okunma
:
4.119 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları