Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde Cumhuriyet'in 91. Yılı'nı öğrencilerin etkinlikleriyle coşkuyla kutlandı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni Atatürk ve aziz şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayarak Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Müdürü Mustafa Onur Aktaş’ın konuşmasıyla devam etti.

Kutlamalarda görev alan öğrenciler ve öğretmenler büyük bir özveriyle hazırladıkları gösterileri sunarken yaşadıkları heyecanı izleyicilere de yansıtmayı başardılar. Müzik Zümresi tarafından hazırlanan, müzik öğretmeni Hakan Güzel ve öğrenciler tarafından sunulan “Cumhuriyet Korosu” büyük alkış aldı. Kutlamalarda slayt ve video gösterileriyle yer alan Bilişim Teknolojileri  Zümresi’nin  hazırladığı “Cumhuriyet Röportajları”   gösterisi büyük beğeni toplarken İngilizce Zümresi’nin hazırladığı ve öğrencilerin sunduğu “Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi”nin İngilizce sunumu göz doldurdu.

“29 Ekim Oratoryosu”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleşen törende Sosyal Bilgiler Zümresi kutlamaya “29 Ekim Oratoryosu”  ile katıldı. Öğrencilerin coşkulu anlatımları, izleyen öğrencileri de heyecanlandırdı. Kutlamada günün anlam ve önemini belirten şiirleriyle Türkçe Zümresi ve şiir okuyan öğrenciler de yer aldı. İlkokul öğrencilerinin Sınıf öğretmenleri rehberliğinde hazırlamış oldukları gösteri miniklerin ilgi odağı olmasını sağladı.

Şiir, kompozisyon ve resim dallarında yarışmaya katılıp dereceye giren öğrenciler Mustafa Onur Aktaş tarafından ödüllendirildi. Törende muhteşem bir konser veren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri bütün izleyicileri de şarkılarına dahil ederek coşkuyu bir üst seviyeye yükseltmeyi başardı.  Konferans salonunda ara verilen kutlamaları Bahçeşehir Okyanus Koleji iç avluda kortej gösterisiyle son buldu.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
29 Ekim 2014, Çarşamba 13:51
Okunma
:
4.677 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları