Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri “Okumaya Yelken Açtım” Projesini Gerçekleştirdiler.
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri “Okumaya Yelken Açtım” Projesini Gerçekleştirdiler. Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri “Okumaya Yelken Açtım” Projesini Gerçekleştirdiler.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
"Ben çocukken fakirdim. İki kuruş elime geçince bunun bir kuruşunu kitaba verirdim. Eğer böyle olmasaydı, bu yaptıklarımın hiçbirini yapamazdım." (M. Kemal ATATÜRK)

İnsanlar, hiçbir bilgiye sahip olmadan doğar. Yaşamı boyunca birçok bilgi öğrenir. Başarının sırrı da okumaktır. Okulda olduğu kadar hayatta da başarının en önde gelen şartlarından biri yine okumaktır. Kitaplar bize çağımızın en önemli unsurlarından olan dilimizi ve de zamanımızı en doğru bir şekilde kullanabilmemizi öğretir. İnsana olgunluk, konuşmada canlılık verir. Kitap okumak uçsuz bucaksız bir yolculuktur. Okumak insanları gerçek anlamda özgür kılar.

Kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu bilen Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 31 Aralık- 4 Ocak haftasında dört gün süren kitap fuarına ev sahipliğini gerçekleştirdiler.

Tutum, yatırım ve Türk Malları haftası kapsamında aralık ayında uygulamaya başlanan projede öğrenciler kumbaralarında biriktirmiş oldukları paralar ile kitap fuarında kitaplarına kavuşmuş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Selin Erçin
Tarih
:
07 Ocak 2019, Pazartesi 10:35
Okunma
:
1.010 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları