Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 4.Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri Dersinde ‘’Besin Grupları’’ oluşturdular.
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 4.Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri Dersinde ‘’Besin Grupları’’ oluşturdular. Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 4.Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri Dersinde ‘’Besin Grupları’’ oluşturdular.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 4.Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri Dersi Kapsamında ‘’Besin Grupları’’ oluşturarak özgün çalışmalar hazırlayıp sunum yaptılar.

Fen Bilimleri dersi müfredatında yer alan besin gruplarının isimlerine göre öğrenciler 4 ana gruba ayrıldı. Karbonhidrat, yağ, protein ve vitamin olarak oluşturulan grupların kendine ait renkleri belirlendi. Öğrenciler kendi grubunun renginde kıyafet veya bir aksesuarla okula geldiler. Afiş hazırlama, şiir ve hikâye yazma gibi özgün çalışmalar oluşturdular. Ayrıca her öğrenci dâhil olduğu besin grubuna ait bir besin örneğini sınıfa getirdi. Hazırlıklarını tamamlayan öğrenciler grup şeklinde tahtaya çıktılar ve hazırladıkları özgün çalışmalarını bireysel olarak sundular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Vildan KARAKUŞ
Tarih
:
03 Aralık 2018, Pazartesi 11:14
Okunma
:
1.025 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları