Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 3-A, 3-B, 3-C Sınıfları “Arkeoloji Müzesi Gezisi’nde”
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 3-A, 3-B, 3-C Sınıfları “Arkeoloji Müzesi Gezisi’nde” Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 3-A, 3-B, 3-C Sınıfları “Arkeoloji Müzesi Gezisi’nde”
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. Sınıf öğrencileri “Paralarımız” konulu kazanım için 23.05.2018 tarihinde Fatih’te bulunan Arkeoloji Müzesi’ni gezdiler.

1887-1888 yıllarında önemli eserlerin sergilenebileceği müze binasına ihtiyaç duyularak oluşturulan Arkeoloji müzesi üç ana birimden oluşmaktadır.

Müzede bulunan, Eski Şark Eserleri Müzesi, Çinili Köşk Müzesi, Arkeoloji Müzesi binalarını gezen öğrencilerimiz; yakın doğu ülkelerinin eserlerini, Selçuklu döneminde yapılmış olan eserleri, eski paraları yakından görme ve tanıma şansına sahip oldular.

Arkeoloji Müzesi binası ile iç içe olan Gülhane Parkını da gezme fırsatı bulan öğrencilerimiz, keyifli ve eğitici bir gün geçirmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Fatma TURAN,Selin ERÇİN,Serkan ŞEKER
Tarih
:
24 Mayıs 2018, Perşembe 11:27
Okunma
:
630 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları