Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 2/A 2/B 2/c Sınıfı Öğrencileri Yazar Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 2/A 2/B 2/c Sınıfı Öğrencileri Yazar Etkinliğinde. Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 2/A 2/B 2/c Sınıfı Öğrencileri Yazar Etkinliğinde.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 2/A 2/B 2/c Sınıfı Öğrencileri 6 Kasım Salı günü Severek Okudukları “Göz Kırpan Yıldız” Adlı Kitabın Yazarı ve Çizeri Nural Birden ile Buluştu.

Öğrenciler etkinliğe başlarken Nural Birden’in hayatı ile ilgili merak ettiklerini öğrendikten sonra yazara, kitap ile ilgili öğrenmek istediklerini sordular. Kitabın en beğendikleri bölümleri ile ilgili sohbet ettiler. Kitaplarını imzalattılar.

 Kendi Uzak Boşluklarını Oluşturdular. Öğrenciler etkinliğin devamında uzay boşluğunda görmek istedikleri gök cisimlerini hayal ettikleri şekilde resmetti. Bu resimleri yazarımız eşliğinde, onlar için hazırlanan panoya yapıştırdılar. Bu sırada gezegenler ile ilgili merak ettiklerini öğrenip, uzay hakkında yeni bilgiler edindiler.

Ortaya renkli görüntülerin çıktığı etkinlik ile öğrenciler keyifli bir gün geçirdiler.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Kübra KAYA,Nesrin Eraslan,Özlem İNCE
Tarih
:
14 Kasım 2018, Çarşamba 10:29
Okunma
:
1.349 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları