Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1. Sınıf öğrencileri atık materyallerden kuş yemlikleri yaptı.
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1. Sınıf öğrencileri atık materyallerden kuş yemlikleri yaptı. Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1. Sınıf öğrencileri atık materyallerden kuş yemlikleri yaptı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1/A 1/B 1/C sınıfı öğrencileri 27 Nisan 2018 tarihinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuz bahçesindeki ağaçlara kendi hazırladıkları kuş yemliklerini asarak, Kuşlar Aç Kalmasın adlı projesini gerçekleştirdi.

Bu proje, öğrencilere hayvan sevgisi , canlıları koruma ve yaşama duyarlı olma gibi duygular kazandırmayı hedeflemiştir.

Yıl boyunca biriktirdikleri atık yoğurt kaplarını resim atölyesinde öğretmen gözetiminde sprey boyalarla boyayarak renklendirdikten sonra doğal bir görünüm oluşturmak için bahçeden topladıkları yapraklarla süslediler. Süsledikleri kapları okulumuz bahçesinde uygun görülen ağaçlara rafya yardımıyla astılar. Hazırladıkları kuş yemliklerini kuş yemleriyle doldurdular.

Bu proje sürekliliği olan bir proje olup, çocukların yemlikleri takip ederek yıl boyunca takviye yapmaları sağlanacaktır. Böylece yaşadıkları çevreye karşı duyarlılıkları süreklilik kazanacaktır.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Özlem İNCE,Nesrin ERASLAN,Kübra KAYA
Tarih
:
18 Mayıs 2018, Cuma 08:48
Okunma
:
681 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları