Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1. Sınıf Öğrencileri Anneler Gününü Ve Okuma Bayramı coşku ile kutladı.
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1. Sınıf Öğrencileri Anneler Gününü Ve Okuma Bayramı coşku ile kutladı. Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1. Sınıf Öğrencileri Anneler Gününü Ve Okuma Bayramı coşku ile kutladı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Bahçeşehir kampüsünde "Anneler Günü" Ve Okuma Bayramı etkinliğinde 1. Sınıflarımızın hazırladığı özel gösteriler güne renk kattı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 1-A ,1-B, 1-C ,1-D Sınıfı öğrencileri 10 Mayıs 2018 Perşembe günü anneleri için özel bir gösteri sundular.

Okul Müdürü Neşe Arslan’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte öğrenciler; sınıflarına özgü gösterileri, drama çalışmaları, işaret dili ile şarkılar, İngilizce drama , jimnastik ve Türkçe-İngilizce koro şarkıları ile sahnede yeteneklerini çok güzel bir şekilde sergiledi.

Annelerine özel slaytlar ve şarkıların da yer aldığı gösteride öğrencilerimiz annelerine hem keyifli hem hüzünlü dakikalar yaşattı. Yaklaşık iki saat süren programın sonunda herkesin yüzünde tatlı bir tebessüm kaldı.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Fatma TURAN
Tarih
:
28 Mayıs 2018, Pazartesi 12:44
Okunma
:
961 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları