Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1-A, 1-B, 1-C, 1-D sınıfları “Düşünme Becerileri” dersini Düşünerek, Eğlenerek ,Öğreniyorlar.
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1-A, 1-B, 1-C, 1-D sınıfları “Düşünme Becerileri” dersini Düşünerek, Eğlenerek ,Öğreniyorlar. Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1-A, 1-B, 1-C, 1-D sınıfları “Düşünme Becerileri” dersini Düşünerek, Eğlenerek ,Öğreniyorlar.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul 1-A, 1-B, 1-C, 1-D Sınıfı öğrencileri her hafta düşünme becerileri dersinde düşünmenin ve düşünürken eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyorlar.

Öğrencilere “öğrenci merkezli eğitimi” temel hedef aldığımız öğrenme sistemimizi düşünme becerileri dersi ile destekleyerek, öğrenciler de yaratma, sorgulama, çözüm bulma gibi kavramları aşılamaya çalışmaktayız.

Bu dersi keyifle bekleyen ve keyifle işleyen öğrenciler 12 taşlı eşleştirme panelini kullanarak, oyun kitaplarındaki etkinlikleri cevaplıyorlar. Görsel algı yetenekleri, benzerlik ve farklılıkları ayırt edebilme, uzamsal düşünme ve problem çözme gibi konularda öğrenciler becerilerini hem eğlenerek, hem de düşünerek geliştiriyor.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Selin ERÇİN
Tarih
:
06 Aralık 2018, Perşembe 14:13
Okunma
:
745 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları