Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | BAHÇEŞEHİR OKYANUS KOLEJİ 4/E, 4/F ve 4/G SINIFLARI KAVRAM HARİTASI TEKNİĞİNİ ÖĞRENDİLER
BAHÇEŞEHİR OKYANUS KOLEJİ 4/E, 4/F ve 4/G SINIFLARI KAVRAM HARİTASI TEKNİĞİNİ ÖĞRENDİLER BAHÇEŞEHİR OKYANUS KOLEJİ 4/E, 4/F ve 4/G SINIFLARI KAVRAM HARİTASI TEKNİĞİNİ ÖĞRENDİLER
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlı ve Yetenekliler 4-E, 4-F ve 4-G sınıfı öğrencileri, cümlenin ögelerini öğrenirken kavram haritası tekniğinden faydalandılar.

Bahçeşehir Üstün Zekâlı ve Yetenekliler İlkokulu öğrencileri, Türkçe dersi kapsamında öğrenmiş oldukları "Cümlenin Ögeleri" konusunu iş birlikli öğrenme ortamında deneyimleme fırsatı yakaladılar.

Öğrenciler, üçer kişilik gruplara ayrılarak öğrendikleri bilgileri grup arkadaşları ile paylaştılar. Bunun ardından konuyu kavram haritası üzerinde göstererek etkinliği tamamladılar.

Anlamlı öğrenmeyi temele alan kavram haritası, bireysel alan öğrenmelerinde ezberleme yerine, öğrenmenin daha kalıcı uzun süreli olmasını sağlamaktadır. Kavram haritalarının, bilgiyi görselleştirme, ilişkilendirme, somutlaştırma, sınıflama gibi işlevleri vardır.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Melike Dağcı, Mustafa Atamer, Elif Uysal
Tarih
:
17 Mart 2016, Perşembe 09:58
Okunma
:
2.837 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları