Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus Koleji 2-A 2-B 2-C Sınıflarının Eğlenceli 'Bonibon Etkinliği'
Bahçeşehir Okyanus Koleji 2-A 2-B 2-C Sınıflarının Eğlenceli 'Bonibon Etkinliği' Bahçeşehir Okyanus Koleji 2-A 2-B 2-C Sınıflarının Eğlenceli 'Bonibon Etkinliği'
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 2-A, 2-B, 2-C Sınıfı öğrencileri evlerinde bonibonlar ile eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 2. Sınıf öğrencileri “Bilinçli Tüketici ve Hakları” teması kapsamında, tükettiğimiz ürünlerden gıda boyası olanları ve vücudumuza vereceği zararları anlayabilmek için “Bonibon Etkinliğini” yaparak ve yaşayarak gerçekleştirdiler.

Tabak kenarlarına simetrik bir şekilde yerleştirilen bonibon şekerlerinin sıcak su ile temasında ortaya çıkan gıda boyasını gördükleri bu etkinlikte öğrencilerimiz, tükettiğimiz bazı ürünlerin içerisindeki katkı maddelerini gözlemleyerek zararları hakkında tartıştılar. Yaptığımız bu etkinlikte daha sağlıklı bir yaşam için farkındalık yaratmak istedik. Öğrencilerimiz bu çalışma ile eğlenceli anlar yaşadılar.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Fatma Turan,Selin Erçin,Serkan Şeker
Tarih
:
12 Aralık 2016, Pazartesi 09:59
Okunma
:
1.609 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları