Bahçeşehir / Esenkent Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Bahçeşehir Okyanus İlkokulu 4.Sınıf Öğrencileri 1453 Panaroma Müze Gezisi'nde
Bahçeşehir Okyanus İlkokulu 4.Sınıf Öğrencileri 1453 Panaroma Müze Gezisi'nde Bahçeşehir  Okyanus İlkokulu 4.Sınıf Öğrencileri 1453 Panaroma Müze Gezisi'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 4. sınıf öğrencileri Panaroma 1453 Tarih Müzesi'ni gezerek tarih bilgilerini zenginleştirdiler.

Okyanus Kolejleri, gezi faaliyetinin eğitim açısından önemi üzerinde durarak bu amaçla çeşitli etkinlikler gerçekleştirmektedir.

Bahçeşehir  Okyanus Koleji İlkokul 4. sınıf öğrencileri 17 Aralık 2015 Perşembe günü dünyanın kubbeli ilk panoramik müzesi olan ‘Panorama 1453 Fetih Müzesi’ne gitti.

İstanbul'un fethinin 3 boyutlu bir mekanda canlandırılarak adeta görsel bir şölenle sunulduğu ve büyüleyici bir etki bıraktığı olağanüstü ve gerçekçi kareler görülmeye değerdi. Hoparlörlerden gelen ve adeta insanın içine işleyen savaş sesleri ve mehter marşları öğrencilerimizi çok etkilerken kendilerini savaşın ortasında hissettiler.

İstanbul’un kurtuluş zorluklarını büyüleyici bir zenginlikle ortaya koyan ve öğrencilerde vatan ve millet sevgisi uyandıran bu şaheser öğrencilerin hayran bakışları ve meraklı gözleriyle doyasıya gezildi. İstanbul’un nasıl fethedildiğini canlı canlı görmeleri açısından çok güzel bir örnek olan Panorama Müzesi, duvarlarındaki yazı ve fotoğraflarda öğrencileri tarafından tek tek incelenerek, aldıkları çeşitli notlarla bu muhteşem gezi kalıcı hale getirildi.


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Hülya Aydoğan Sürek,Bahire Horoz,Kısmet Gözlek,Gülay Kılıç
Tarih
:
22 Aralık 2015, Salı 22:01
Okunma
:
2.460 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları